Dodik otkrio: Osnivamo Pokret „Kopaćemo“ u Banjaluci i na Majevici!

Pokret 'Kopaćemo', skraćeno POKOP

„Nakon što je SNSD nadmoćno pobijedio na lokalnim izborima u RS, krećemo u osnivanje Pokreta ‘Kopaćemo’, skraćeno POKOP, sa mnom na čelu! POKOP ćemo osnovati najprije u Banjaluci i na Majevici, gdje će se ovaj naš pokret boriti za prava našeg stanovništva na razne vrste iskopavanja: na nama dragoj planini kod Lopara borićemo se za kopanje dragocenog bijelog zlata litijuma, a u Banjaluci za raskopavanje svih površina pogodnih za temelje novih stambeno-poslovnih objekata, ali i za dostojanstveno ukopavanje naših preminulih sugrađana na gradskom groblju!“, otkrio je predsjednik RS i SNSD-a Milorad Dodik na svom nalogu na Iksu.

„Nažalost, SNSD je sa svojim koalicionim partnerima na izborima za SO Lopare osvojio tek trećinu glasova na izborima, jer su se naši kandidati pomalo uplašili da se snažno založe za otvaranje rudnika litijuma, a birači su podlegli najprizemnijim strastima kojima su se rukovodili neprijatelji rudnika. Zato će odbor našeg POKOP-a u Loparama u narednom periodu krenuti u snažnu kampanju kojom želimo da otvorimo oči zavedenim građanima Lopara: da i oni konačno uvide da će sa rudnikom dobiti još ljepšu Majevicu, na koju će dolaziti mnogi turisti iz cijelog svijeta da vide čudo od našeg rudnika! Pored SNSD-a, POKOP će na Majevici činiti ne samo još dvije preostale parlamentarne stranke naše koalicije u SO Lopare, socijalisti druga Đokića i narodnjaci gospodina Banjca, već će nam se u POKOP-u pridružiti i svi ostali koji su ostali ispod cenzusa, kao što su Demos, Stevandićevi ujedinitelji i Nešićeve demokrate. Ja ću lično iz svog predsjedničkog budžeta pomoći rad POKOP-a na mnogaja ljeta, a u sklopu naše promocije na Majevicu ću dovesti i predsjednika Aleksandra Vučića, mog prijatelja i prijatelja našeg rudnika, kao počasnog predsjednika našeg POKOP-a!“, istakao je Dodik.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

„Kada je riječ o Banjaluci, gospodin Stanivuković nema čemu da se raduje, jer će osovinu POKOP-a u našem najvećem gradu činiti sigurna većina u gradskoj skupštini, okupljena oko SNSD-a. Naš POKOP će najprije ponuditi značajne subvencije svim investitorima koji žele da uljepšaju Banjaluku svojim arhitektonskim draguljima, a Stanivuković je dobrodošao ako hoće da nam se pridruži, a ako neće – mi ćemo ga lako politički pokopati: završiće na Tunjicama u KPZ-u, za čijeg direktora će uskoro biti postavljen doktor Selak! Kadrovi doktora Selaka će voditi i ‘Gradsko groblje’, gdje ćemo takođe obezbijediti značajne subvencije za sahranjivanje naših sugrađana! Možda ne možemo da olakšamo život baš svim ljudima koji žele da žive dostojanstveno, ali svima moramo omogućiti da uživaju pravo na dostojanstven i maltene besplatan ukop. Nakon Banjaluke, sve ove privilegije ponudićemo i građanima ostalih gradova i opština u RS, u kojima ćemo takođe osnovati naš POKOP! “, poručio je Dodik.   

Tekst je satiričnog karaktera

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije