Besplatna obuka iz digitalnog marketinga za male privrednike


Lokalni preduzetnici iz Banjaluke i Sarajeva tokom novembra i decembra imaće priliku da pohađaju besplatne edukacije iz oblasti digitalnog marketinga, te sarađuju sa stručnjacima koji će im pomoći da steknu i unaprijede svoje vještine prodaje i kreiranja oglasa.

Edukacija i “mentorship” program iz oblasti internet prodaje i digitalnog marketinga u okviru projekta pod nazivom „E-commerce edukacija za vlasnike malih preduzeća“, a trajaće ukupno 20 sati i biće podijeljena u nekoliko radionica.

Namijenjena je preduzetnicima starosti od 18 do 55 godina sa ciljem pružanja specifične obuke iz oblasti digitalnog marketinga.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Radionica će imati poseban fokus na oglašavanje na platformama kao što su Facebook, Instagram i Google. Polaznici će naučiti kako da kreiraju efikasne oglase, pravilno targetiraju ciljanu publiku i koriste napredne opcije za optimizaciju kampanja. Pored toga, poseban dio obuke biće posvećen kreiranju prodajnog sadržaja te optimizaciji profila na Facebooku i Instagramu, kao i Google Business platformi”, najavili su organizatori.

Ova inicijativa podržana je kroz BOLD program uz finansiranje Ambasade SAD-a, a osmišljena je kako bi pomogla malim preduzećima da unaprijede prodaju putem digitalnih kanala i poboljšaju online prisustvo.

“Projekat je namijenjen vlasnicima malih preduzeća koji nemaju web sajt i koji se za online prodaju primarno oslanjaju na „social media“ kanale kao što su Facebook stranica, Instagram i Google Business profil. Tokom edukacije obezbijeđene su video lekcije i prezentacije koje se odnose na praktičan rad”, kažu organizatori.

Polaznici će učestvovati u praktičnim sesijama gdje će, uz pomoć stručnjaka, kreirati sopstvene digital marketing kampanje.

Po završetku obuke, prema najavama, učesnici edukacije će imati kontinuiranu online podršku i mentorstvo u trajanju od šest mjeseci. Na ovaj način obezbijediće se efikasan monitoring aktivnih kampanja, polaznici će moći da razmjenjuju iskustva, postavljaju pitanja te dobiju dodatne savjete od stručnjaka i kolega.

Pročitaj više: Okupljanje studenata 12. juna u kampusu
Prijave su otvorene za sve vlasnike malih preduzeća od 18 do 55 godina iz Banjaluke, Sarajeva i okolnih mjesta. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem online formulara OVDJE.

Broj mjesta je ograničen, a krajnji rok za prijavu je 31. oktobar.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije