SNSD u Banjaluci svečano “otvorio” nepostojeći most u Docu

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka danas je svečano otvorio nespostojeći most u Docu.

Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, rekao je da je današnji performans organizovan zbog činjenice, a i potrebe da se građanima skrene pažnja šta se dešava kada na mjesto gradonačelnika dođe nestručna i neodgovorna osoba, kao što je aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

– Do sad su morali da završe most u Docu, međutim, Stanivuković je sredstva nenamjenski potrošio za kružni tok, koji nema građevinske dozvole, a isto tako je oštetio građane Banjaluke i onemogućio normalno funkcionisanje u našem gradu – izjavio je Đajić.

Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, istakao je da se projekat izgradnje mosta, od 2020. kada je potpisan ugovor sa izvođačem “Integral inženjering”, do danas nije pomjerio. Skupština je u prethodne četiri godine obezbijedila novac za izgradnju ovog mosta.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– Znate i sami kakve su gužve u gradu i da je ovaj most prijeko potreban kako bi se riješile gužve. Nažalost, Stanivuković je uradio ono što je njegovom srcu milo, a to je onaj betonski park Tvrtku Kotromaniću – izjavio je Ninković.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije