DOKLE IDE LJUDSKA ZLOBA: Ubili pa ubacili psa u kontejner “Mozaika prijateljstva”

“Dragi naši , zaista smo kao ljudska bića dotakli dno dna ,,,, danas tužna ,,,, malo je reći ,,,katastrofalna , užasna scena koju su doživjeli naši volonteri u magacinu dok su sortirali garderobu koju Vi donirate u naše žute kontejnere ” objavio je Mozaik prijateljstva

Naime i pored toga što smo u njima nalazili kućno smeće , uneređene pelene posteljinu ovo danas ne da nas je ostavilo bez teksta već najdublje pogodilo u naša srca .

“Nekim zlotvorima nije bilo dovoljno što su ubili psa , već su ga nakon toga ubacili u naš kontejner naši momci od šoka koji su doživjeli kad su otvorili vreću te nesnosnog smrada nisu zabilježili ovaj događaj te smo sliku preuzeli sa neta a ovo nedužno stvorenje odnijeli bukvalno u rukama u najbliži kontejner . Zlotvori ako vam već pas nije bio svet jer Vam nisu sveti ni naši ljudi ni naša djeca koja su ovog trenutka mogla dobiti neku zarazu jer se u našu halu ni u ovim trenucima ne može ući od nesnosnog smrada . Samo se pitamo i ovaj put dokle ide ljudska zloba ,,,eeeeej kako bi pomogli nekome” reklu su u ovom Udruženju.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije