Nebojša Vukanović na banjalučkoj tribini uporedio gradonačelnika Banjaluke sa djetetom: Stanivuković po gradu sadi tulipane kao da je u vrtiću

U prepunoj sali banjalučke “MZ Hiseta/Kočićev vijenac” pokret “Za pravdu i red” večeras je održao predizbornu tribinu, a pored članova stranke na čelu s predsjednikom Nebojšom Vukanovićem gost je bila i kandidat za gradonačelnika Banja Luke Jelena Trivić.

Vukanović se obratio s Banjalučanima s porukom da se greške iz prošlosti moraju ispraviti.

“Ja sam u Banjaluci već drugi put u zadnjih pet dana. Iako je naše težište Trebinje, Nevesinje i Hercegovina uspjevam obići cijelu Republiku Srpsku. Danas sam došao da kažem Banjalučanima koliko je važno da se kazni izdaja, možda i najvećeg izdajnika u Banjaluci i prevrtljivca Draška Stanivukovića, čija nedjela vise svakim korakom u Banja Luci. On je uspio prvi put u istoriji Banjaluke, a to može samo genije, da raskopa svaki prilaz gradu, jer sve tranzitne puteve je raskopao”, kazao je Vukanović i uporedio Stanivukovića sa dječakom koji sadi tulipane po gradu kao da je u vrtiću.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“On je jedna marioneta u rukama Milorada Dodika. Dodik, da hoće, mogao bi ga zgaziti ali mu treba upravo ovakav Draško Stanivuković sa kojim igra igrice i on ima dva korisna idiota koji se utrkuju ko će dobiti njegovu veću naklonost. Ali mi šaljemo jasnu poruku Banjalučanima koliko je važno da jedna takva nedorasla i neodgovorna osoba nestane sa političke scene što će se naravno dogoditi u koliko Stanivuković bude poražen. Veoma je važno da opozicioni glasači kojih je većina u Banjaluci shvate da on nije ništa drugo nego ucijenjena marioneta i korisni idiot u rukama Milorada Dodika”, poručio je Vukonović.

Jelena Trivić je kazala da je pobjeda nad oba Dodikova kandidata, misleći na Šobota i Stanivukovića, jako važna, jer su oni Dodikove marionete.

“Milorad drži džojstik u ruci a oni rade šta im on kaže. Banjaluci ne treba takav gradonačelnik, Banjaluci treba neko ko će imati integritet da provodi sve one dobre politike za njene građane. Pokret “Za pravdu i red” i “Narodni front” uspjeli su da dobiju zajedničkog kandidata i ja sam već kazala da je to pola pobjede, čak i mnogo više od toga, jer izlazimo na taj način na izbore. Ogolili smo u potpunosti Stanivukovića i najbolji lahnus papir za njega i njegovu simbiozu, i nekakav njegov pokušaj da on predstavi kao okršaj sa Dodikom, jeste porodično stablo drveta korupcije koje smo iznijeli na Trgu Krajine, o kojem on više od dvadeset četiri časa nije rekao ni riječi, jer on o tome ne smije ništa ni da kaže. To drvo je lahmus papir za sve ono loše što je Stanivuković uradio u Banjaluci, pogodujući tajkunima i Dodiku. Mi smo na to drvo dodali još mnoge firme koje su postale njihove zajedničke tajkunske organizacije sa kojim pljačkaju Banjaluku”, rekla je Jelena Trivić obraćajući se medijima i prisutnim građanima.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije