Crnadak o hapšenju Udovičića i Bobara: “Nećemo dozvoliti da se neki manijaci od budžetskih para drogiraju”

Dosta je bilo strahovlade pijanih i drogiranih članova sekte, koji bahato jurcaju po gradu u nabrijanim mercedesima i džipovima, ukradenim od naroda Republike Srpske.

Ovo je na društvenim mrežama objavio potpredsjednik PDP Igor Crnadak, komentarišući hapšenje Borisa Udovičića i Slobodana Bobara proteklog vikenda u Banjaluci, te njihovo prekršajno kažnjavanje zbog zloupotrebe droga.

– Podrška svim poštenim pripadnicima MUP-a, tužiocima i sudijama koji su spremni da rade svoj posao i da se njihovo divljanje okonča. Republika Srpska neće više biti zemlja u kojoj zakoni ne važe za pripadnike SNSD, koji se zbog toga ponašaju drsko i obijesno, na odvratan način ponižavajući institucije i građane Republike Srpske – naveo je Crnadak.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Sljedeće sedmice u Narodnoj skupštini, kako je dodao, predstavljamo inicijativu Vladi Republike Srpske za izradu zakonskog rješenja prema kojem će sva lica koja budu presuđena za zloupotrebu i konzumiranje narkotika, morati vratiti u budžet sve subvencije i grantove, koje su u prethodnih pet godina dobili iz budžeta na bilo kojem nivou.

– Pa nećemo valjda dozvoliti da se neki manijaci od budžetskih para drogiraju? I onda još divljaju u saobraćaju i maltretiraju policajce – poručio je Crnadak.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije