Pljušte prozivke Novakovih navijača nakon što je Siner koristio doping

Veliki skandal potresao je danas svijet tenisa nakon što je otkriveno da je italijanski teniser, Janik Siner bio dva puta pozitivan na doping testu tokom turnira u Indijan Velsu.

Nakon dosta vremena, on je oslobođen svih optužbi, što je naravno podiglo veliku buru u javnosti.

Mnogi su se sjetili nekih drugih sličnih slučajeva, a najsvježiji je onaj sa rumunskom teniserkom Simonom Halep, koja je zbog svega dobila i suspenziju, što je Siner izbjegao.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Italijanu će biti samo oduzeti bodovi sa Indijan Velsa, kao i novčana nagrada koju je dobio na tom turniru, što se naravno nimalo nije dopalo ljubiteljima tenisa, koji su već počeli da se javljaju u komentarima na njegovu posljednju objavu na društvenoj mreži “X”.

Posebno su ljuti bili navijači našeg najboljeg tenisera i sportiste na planeti, Novaka Đokovića, koji su postavili nekoliko komentara u kojem se pitaju zbog čega Siner nije kažnjen.

“Zašto su neki igrači suspendovani nakon što su pali na jednom testu, a sa druge strane imamo potpunu tišinu sve do danas nakon dva (!) pozitivna doping testa? Čak iako je sve razriješeno, mislim da se stvari nisu obavile na pravi način, posebno kada uporedimo šta su uradili nekim drugim sportistima (poput Halep)”, napisao je jedan korisnik.

Drugi se zapitao zbog čega Siner nije bio suspendovan dok traje istraga.

“Zbog čega nisi bio suspendovan kao i ostali igrači koji su pali na dopingu?”, napisao je drugi.

Drugi sada priželjkuju da vide Janika Sinera i Novaka Đokovića u finalu US opena, a drugi su riješili da ga “pecnu”, prenosi Telegraf.

“Svi ti steroidi, a i dalje si uvijek povrijeđen.”

Neki stranci su otišli korak dalje, pa su Sinera zvali “čudovištem”, a neki su samo kratko konstatovali da je nevjerovatno da niko nije ni znao da li je istraga uopšte obavljena sve do današnjeg dana.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije