Muškarac koji je pijan pokosio porodicu, odgovorio na samo jedno pitanje

U zadarskom državnom odvjetništvu ispitan je 29-godišnjak koji je pijan na otoku Viru automobilom naletio na peteročlanu obitelj. Kako doznajemo, u stanju je šoka i državnom odvjetniku je odgovorio samo na jedno pitanje. Tijekom dana će biti priveden kod suca istrage koji će odlučivati o zahtjevu tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor.

Podsjetimo, poginula je 24-godišnja žena, a njezin suprug i troje male djece teško su ozlijeđeni. Prema posljednjim informacijama iz bolnice, otac djece je nakon operacije stabilno. Trogodišnjak je i dalje životno ugrožen, ali nema znakova pogoršanja. Stabilno je njegova starija sestra koja je premještena na odjel.

– Trogodišnji dječak i dalje je životno ugrožen, ali nema znakova pogoršanja i komplikacija. Konzilij je odučio da će liječenje nastaviti u KBC-u Split. Beba je i dalje je najbolje, zbog cijele situacije i okolnosti zbrinuta je na Odjelu za dječju kirurgiju, a teško ozlijeđena četverogodišnja djevojčica jučer poslijepodne premještena je na odjel, potvrdio je Hini zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Nediljko Jović.

Dvadesetosmogodišnji otac jučer je operiran te je zbog težine ozljeda zadržan je u JIL-u, a budu li kontrolni nalazi uredni, i on će biti premješten na odjel, rekao je liječnik, prenosi HRT

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije