Bijeljina priredila iznenađenje: Parovi rekli ‘da’, dobili sve besplatno – čak i luksuzna putovanja

Sudbonosnim “da”, deset parova je u Bijeljini krunisalo svoju ljubav.

Svečanim defileom, na prvo kolektivno vjenčanje koje se organizuje u ovom gradu, bračni parovi dovezeni su u fijakerima do platoa ispred gradske uprave gdje je upriličen i sam čin sklapanja braka.
Dugogodišnja veza na daljinu Sare i Marka Andrića krunisana je brakom u Bijeljini, gdje su odlučili stvorati svoj novi zajednički dom.


“Ja sam iz Beograda, a Marko iz Bratunca. Dugo smo zajedno i već iz te veze imamo i jedno dijete. Sada je i drugo na putu. Očekujemo još jednu djevojčicu. Bila je to veza na daljinu, pa smo riješili da nam Bijeljina bude novi dom, kako zbog prosperiteta, karijere njegove i moje, ovdje smo, tako, uzeli stan i započeli život. Ovo nam je mnogo olakšalo, već dugo vremena od nas se očekuje svadba, a mi smo to nekako odlagali. Ali ovaj događaj, koji je sam po sebi zanimljiv i originalan, olakšao nam je u mnogome organizaciju vjenčanja”, kaže za Buku Sara Andrić Slavica i Mladen Trifković na vjenčanje u Bijeljinu došli su iz Istočnog Starog Grada.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Mi smo najstariji par ovdje. nakon 10 godina veze odlučili smo s ena ovaj korak, baš ovdje u Bijeljini. Svidjela nam se ideja, kada smo vidjeli poziv za parove i prijavili smo se. Predivno se osjećam”, kaže za Buku Slavica Trifković. Pozitivne utiske dijeli i njen suprug.

“Ovo je dosta olakšalo parovima i trebalo bi da bude masovnije i zastupljeno u svoim gradovima, na ovaj način promovišu se prave vrijednosti a to je ljubav i zajedništvo”, kaže za Buku Mladen Trifković.

Cilj promocija porodičnih vrijednosti

Bijeljina je, po prvi put ove godine, organizator jedne ovakve manifestacije čiji je prevashodni cilj promocija porodičnih vrijednosti i podrška pronatalitetnoj politici.

“Nije bilo teško organizovati, sve je išlo lako, veselo,, pozitivno, vjerovatno zato što su svi oni koji su bili uključeni u organizaciju ove priče bili zaissta poletni, inspirisani jednim lijepim događajem. Prvo kolektivno vjenčanje u Bijeljini danas je spojilo 10 brakova. Dva para su iz istočnog Sarajeva, jedan par iz Zvornika i ostali su sa područja regije Bijeljina”, kaže za Buku Tanja Pantić, organizator vjenčanja.

Za sve mladence Grad Bijeljina obezbijedio je besplatno svečano sklapanje braka, odijela za mladoženje, vjenčanice, šminku i frizuru za mladenke, proslavu vjenčanja svečanim ručkom u etno selu i vrijedne nagrade.

“Organizovano je nagradno izvlačenje, gdje su predviđene četiri nagrade. To su tri putovanja u Sjevernu Italiju i jedno putovanje u Budimpeštu”, kaže Pantić za Buku.

“Danas se iz Bijeljine šalje jedna lijepa poruka- prvo kolektivno vjenčanje ovdje, u našoj Bijeljini. I ovo je predivan način da se promoviše brak i ljubav”, rekao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović , poželjevši mladim bračnim parovima sreću u budućem zajedsničkom životu- ” Ja im, svakako, čestitam od srca i želim da u svakoj sreći, slozi, miru i ljubavi čuvaju svoj brak i podjednako dijele i dobro i ono manje dobro i naravno, da nas bude više kako u Bijeljini tako i regionu”, rekao je Petrović.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije