Jezivo prebijanje oca sa djetetom, nesrećni čovjek 4 dana BIO U KOMI, uhapšen tinejdžer

Dragan R. (37) prelazio je sa suprugom i bebom od sedam mjeseci ulicu na pješačkom prelazu, kada je automobil u kojem je bio tinejdžer Lazar T. (19) krenuo da se isparkirava.

Vozilo je zakačilo kolica sa bebom, nakon čega je uslijedilo brutalno prebijanje njenog oca.

Kako se može vidjeti na snimku, a koji traje 37 sekundi, roditelji su prelazili ulicu na obilježenom pješačkom prelazu kada je iznenada sa parkinga izletio automobil koji je išao u rikverc.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Otac djeteta prišao je prednjem djelu vozila i sedam sekundi kasnije pao je na pločnik.

U sledećem trenutku vidi se njegova supruga kako prilazi, ostavlja kolica sa bebom, međutim nasilnik šutira njenog muža u glavu. Osumnjičeni stoji iznad njega, dok Dragan R. pokušava da se pridigne, međutim ne uspjeva. Nepomično leži na pločniku.

Veliki broj ljudi krenuo je da im prilazi, a na snimku vidi se da nasilnik i dalje stoji iznad svoje žrtve.

Kako je za Blic ranije ispričao očevidac, pretučeni čovjek je ležao na betonu, dok je žena do njega vrištala i bila uplakana.

– Vidjela sam nekog visokog čovjeka da leži na zemlji, žena je vrištala, uplakana dozivala pomoć. Svi iz kafića su skočili i prišli da pomognu. Čovjek koji ga je pretukao bio je krupan, kažu da je u pitanju kik bokser, prvo ga je udario pesnicom u bradu, a onda oborio na zemlju i tukao dok nije izgubio svijest. Zatim je pobjegao. Poslije par minuta povrijeđeni čovjek je ustao i krenuo niz ulicu. Došli su iz Hitne pomoći i molili ga da uđe, ali on je odbijao, govoreći da je dobro. Par minuta poslije, smjestili su ga u vozilo Hitne pomoći i odvezli – kaže jedan od očevidaca.

Dragan R. primljen je u petak u Urgentni centar u Beogradu sa polomljenim kostima na licu i zbog težine povreda stavljen u vještačku komu.

Nasilnik sa Vračara uhapšen

Podsjetimo, Lazaru T. danas je određen pritvor do 30 dana po žalbi Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Prethodno, on je bio pušten da se brani sa slobode i to odlukom Prvog osnovnog suda koji je odbio da odredi pritvor iako je tužilaštvo izričito tražilo da osumnjičeni bude iza rešetaka iz bojazni da ne utiče na svjedoke kojih je bilo mnogo. Međutim, sud je donio odluku da samo zabrani prilaženje i komuniciranje sa svjedocima.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije