Olimpijske igre u Parizu otvorit će Celine Dion i Lady Gaga pjesmom “La Vie en Rose” Edith Piaf

Celine Dion se, prema medijima, vraća na pozornicu, i to povodom otvaranja ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu. Osim nje, na scenu će stupiti Lady Gaga i to s izvedbom “La Vie en Rose” Edith Piaf koju su zajedno izvele na probi.

Još nije službeno potvrđeno tko sve otvara, no osim Celine Dion i Lady Gage, spominju se i Dua Lipa, Ariana Grande i francuska pjevačica Aya Nakamura.

Nastup na otvaranju Olimpijskih igara za Celine Dion bi označio njen povratak u javnost, nakon što je otkazala cijelu turneju, uključujući Zagreb, te se povukla iz javnog života kada joj je 2022. godine dijagnosticiran sindrom ukočene osobe (SPS), rijedak neurološki poremećaj.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Naime, pretpostavke o njenom nastupu pokrenuo je njen dolazak u pariški hotel Royal Monceau u blizini bulevara Champs-Élysées, u koji je stigla u ponedjeljak, 22. srpnja. U istom hotelu trenutno odsjeda i Lady Gaga, stoga kruže pretpostavke da će na otvaranju Olimpijskih igara nastupati upravo njih dvije.

Dion je u intervjuu za Vogue France ovog proljeća najavila mogući povratak: “Odabrala sam raditi svim snagama svoje duše i tijela, od glave do pete, s medicinskim timom. Želim biti najbolja verzija sebe. Moj je cilj ponovno vidjeti Eiffelov toranj.”

Nadodala je i detalje o svom zdravstvenom stanju: “Posljednje četiri godine, sama sebi sam govorila da se ne vraćam. da sam spremna, zatim da nisam spremna… Kako stvari stoje, ne mogu vam odmah potvrditi: Da, za četiri mjeseca… Ne znam. Moje tijelo će mi reći.”

Također, jučer je na Instagramu podijelila objavu putem koje izražava svoju sreću zbog vraćanja u Pariz.

Ceremonija otvaranja održat će se u blizini Trocadera, s pogledom na Eiffelov toranj, što će biti prvi put da se ta ceremonija održava izvan stadiona. Uključivat će preko 3500 glumaca, plesača i izvođača.

Dion je već ranije nastupala na Olimpijskim igrama, i to 1996. u Atlanti (SAD), gdje je otpjevala “The Power of the Dream”.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije