Otvoren teniski kompleks u Banjaluci (FOTO)

Foto BUKA

Prisutnima se prvo obratio Bojan Vujić, predsjednik Organizacionog odbora turnira “Srpska open”.

On je rekao da mu je zadovoljstvo što može da pozdravi sve prisutne, kao i da se zahvali na uloženom trudu da se ovako nešto ostvari.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Jako sam srećan što mogu da kažem da će ovaj kompleks biti rame uz rame sa svjetskim teniskim centrima. Igrao sam na mnogim turnirima i ovaj centar je zaista veličanstven, a sve za buduće generacije mladih tenisera i teniserki”, rekao je Vujić.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković povodom otvaranja teniskog kompleksa rekao je da je gradska administracija na čelu s njim imala hrabrosti da prije svega nekoliko mjeseci vide ono čega nije bilo.

“Trebalo je da imamo dovoljno hrabrosti i mladalačkog zanosa, da zacrtamo cilj koji je djelovao kao neostvariv. Za kratko vrijeme izgradili smo dvoranu, rekonstruisali mnogobrojne ulice u gradu, izgradili smo najveće dječije igralište. Sve smo to radili paralelno” kazao je on.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je uloženo 34 miliona KM.

On je rekao da je Stanivuković dobro govorio i rekao da “nije  gradonačelnik ( misleći na Stanivukovića) “sad bi visio po ogradama”.

On je naglasio značaj jednog ovakvog objekta.

– Napravili smo ovakav centar i predajemo ga generacijama koje dolaze. Ovo je dokaz da sve možemo kada hoćemo. Ovo zaslužuje Banjaluku i Republika Srpska, jer kada sve ovo pogledate okolo, prije 15-20 godina gotovo da nije bilo ništa – istakao je Dodik.

Nakon obraćanja uslijedio je obilazak centralnog terena a zatim i vatromet.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije