Srđan Puhalo: Protokol SNSD mudraca

Aktivnost broj 1. Šef je, kao i uvijek, bio savršen, ali pod hitno treba “osvježiti” muzički repertoar. Evidentno je (što pokazuju i rezultati izbora u Banjaluci) da postojeći repertoar “pije vodu” na selu, ali ne i u gradu. Za naredne izbore ubaciti pjesme Vlade Georgieva i Željka Samadžića, kao i skladbe Džibonija i Olivera Dragojevića.
 
Aktivnost broj 2. Dovesti Rolingstonse 2014. godine, ako budu živi,  da sviraju na Trgu Krajine. Poslije Cece Banjalučani to očekuju od nas.
 
Aktivnost broj 3. Raditi sa Rajkom Vasićem na izboru tema za njegov blog, jer je u posljednje vrijeme počeo da “fula” i bavi se marginalcima iz SDP BiH i dr.
 
Aktivnost broj 4. Istraživanja javnog mnjenja ponuditi Puhalu, jer bolje je da nešto radi nego da piše blogove i tvita. Od dosadašnjih istraživača smo dobijali visoke fakture i nadu, umjesto tačnih informacija.  
 
Aktivnost broj 5. Dozvoliti RTRS-u da nas malo kritikuje, da bi povratio poljuljano povjerenje i vjerodostojnost kako kod naroda, tako i kod svojih novinara. Ova preporuka važi samo do decembra 2013. godine. Onda se vratiti starom šablonu, nekritički i pristrasno.
 
Aktivnost broj 6. Miljević, Cenićka i Čavić i dalje mogu na RTRS samo u rubrici “In memoriam”, nikako drugačije.
 
Aktivnost broj 7. Pod hitno naći novog partnera iz Federacije BiH za nacionalistički ping – pong i strašenje naroda. Lagumdžija se pokazao beskorisnim.
 
Aktivnost broj 8. U opštinama u kojima smo izgubili izbore, naći zamjenu za stanovnike tih opština. Mi smo radili dobro, ali narod je govno.
 
Aktivnost broj 9. Sljedeći put Ambasadora Izraela odvesti u Kalnovik, bastion SNSD-a  jer su to zaslužili njegovi stanovnici.
 
Aktivnost broj 10. Reći ljudima u ovih 10 raspuštenih opštinskih odbora, pogotovo naglasiti ovim iz Gacka, da se strpe. Oni su samo “žrtveni jarci” i to je urađeno da se  ostali glasači SNSD-a ne bi osjećali kao volovi.
 
Aktivnost broj 11. Slobodan Gavranović i Aleksandar Džombić samo da nahrane administraciju i neka ništa više ne diraju.

Aktivnost broj 12. Još povećati budžet Predsjednika Republike Srpske, a samo budalama treba objašnjenje zbog čega se to radi.
 
Aktivnost broj 13. Policija kao da hapsi, sudovi kao da sude. U javnosti stvoriti privid se se obačunavamo sa kriminalom,  jer kao što reče Leb i sol “Ceo svet je kao kao kakao”
 
Aktivnost broj 14. Profesoru Kecmanoviću davati više prostora u medijima.
 
Aktivnost broj 15. Iako smo “dobili po nosu” na posljednjim izborima u javnosti se praviti blesav i stalno ponavljati “Mir, mir, niko nije kriv”.
 

 

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Tekst preuzet sa Frontala

 

 

 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije