Šta će biti sa opozivom Stanivukovića: Ništa, čeka se deset dana. A poslije toga? Čuće se…

foto BUKA

Juče je u Banjaluci održan sastanak predsjednika SNSD-a Milorada Dodika sa liderima koalicionih partnera na republičkom nivou i noviu Grada Banjaluka. Zaključak sa sastanka-vidjećemo šta ćemo. Prikupljaće se potpisi deset dana, tako da je konačna odluka ostavljena za sada ad acta…

Prema izjavama prvog čovjeka Gradskog odbora SNSD-a Vlade Đajiće, preko 4000 ljudi već je potpisalo ovu peticiju te SNSD nastavlja sa potpisivanjem građana kako bi i oni iskazali svoje mišljenje. Tako kažu u banjalučkom SNSD-u.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Nastavljamo jedinstvenu saradnju naše koalicije jače nego ikada i mišljenje svih da je stanje u Banjaluci nije dobro da svi zajedno moramo tražiti rješenje i nastavljamo sa potpisivanjem građana da i oni kažu svoje mišljenje. Nakon toga ponovo ćemo sjesti da tražimo bolje rješenje”rekao je Đajić nakon sastanka.

Gradonačelnik Banjaluke odgovorio je kako ne zna koje je svrha peticije, ali ima spreman odgovor.

“Ako neko ide u opoziv, znate kako to mi gledamo, radimo i borimo se kao da će sutra biti politički rat, borimo se kao da je sutra opoziv. Radimo i gledamo budućnost političkog mira”  istakao je Stanivuković.

Iako u banjalučkom SNSD-u tvrde kako od inicijative neće odustati, nekako se ipak čini da sama inicijativa za opoziv biće osuđena na pomenutu anketu i da će se na tome završiti. 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije