Kerum: Izložen sam bezočnim podmetanjima

Kerum u priopćenju unaprijed objašnjava da se ne želi braniti protiv kritika o izostancima i stoga ni sutra neće biti na otvorenju dograđenog dijela OŠ Sućidar.

U priopćenju uobičajeno tvrdi da je izložen bezočnim podmetanjima i lažima te nastavlja u svom stilu: ‘Moji politički protivnici dobro znaju da ću im izlaskom na parlamentarne izbore pomrsiti račune i zato sada pojačavaju pritisak na mene. Puštaju svakakve priče i žele me diskreditirati i prikazati kao nepouzdanu osobu. To je politički progon i cilj im je da me spriječe da radim. U tome neće uspjeti jer narod zna tko sam i što sam. Tjeraju me da se pravdam i da se branim. I sutra kad ne budem na otvaranju dograđenog dijela OŠ Sućidar opet će govoriti kako me nema. Moj posao su i poslovni sastanci izvan Banovine i izvan Splita. Bez obzira na njihove progone i priče koje plasiraju, ja ću i dalje nastaviti raditi, a neću se pravdati.’

Na kraju Željko Kerum tvrdi da narod zna koliko tko vrijedi. Ovo priopćenje je nova strategija splitskog gradonačelnika koji sada unaprijed opravdava svoje izostanke.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije