Zdravstveno stanje Tomislava Nikolića pogoršano

Nikolić već šesti dan štrajkuje glađu i žeđu nezadovoljan odnosom vlasti prema njegovom zahtjevu o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora.

On se i dalje nalazi u privatnoj bolnici KBC Beograd gdje su ljekari upozorili da štrajk žeđu ugrožava Nikolićeve osnovne životne funkcije.

On je do sada izgubio već 5 kilograma i vrlo je izneruen, ali kako navode ljekari i dalje je svjestan i komunikativan.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Najavljeno je da će se Tomislav Nikolić tokom prepodneva pričestiti s obzirom da je u toku veliki Uskršnji post.

U znak podrške lideru Tomislavu Nikoliću trojica članova Opštinskog odbora Srpske napredne stranke iz Sremskih Karlovaca stupila su u štrajk glađu. Za gladovanje su se odlučili predsjednik OO SNS-a Miodrag Ćirković i članovi stranke Slobodan Tepavac i Stevo Lalović.

Ispred zgrade Radio-televizije Srbije sinoć se okupilo oko tri hiljade pristalica SNS-a, protestujući zbog, kako su naveli, neobjektivnog izvještavanja o štrajku glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića.

Zamjenik predsjednika SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da će ova stranka biti primorana da sljedeće nedjelje u Beogradu organizuje masovni skup ako se u najskorije vrijeme stvari ne riješe i ukoliko zdravlje lidera naprednjaka Tomislava Nikolića bude pogoršano.

 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije