Pravda za Davida: Skandalozna odluka Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci donijelo Naredbu o nesprovođenju istrage protiv većeg broja policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka.

“Krivičnu prijavu smo podnijeli u maju prošle godine zbog sumnje da su isti izvršili nekoliko krivičnih djela u maju 2019. godine kada su protiv velikog boja članova ‘Pravde za Davida’ izdali takođe veliki broj prekršajnih naloga za uzvike ‘Pravda’ i ‘Pravda za Davida’, a koji su svi, redom, pali na sudu”, rekli su iz Pravde za Davida.

Ozren Perduv iz Pravde za Davida rekao je da je ovo peta krivična prijava koja je odbijena.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Tužioci koji su obrađivali naše prijave bili su Gordana Mijatović i ona je odbila dvije ili tri naše krivične prijave, a sada je u pitanju nova Gordana, a to je Gordana Radujko. U maju prošle godine podnijeli smo krivične prijave protiv 16 policijskih službenika,a dvojica su visokorangirana policijska službenika. Nakon godinu dana donesena je naredba o nesprovođenju istrage”, rekao je Perduv.

Dodao je da su samo dvojica visokorangiranih policijskih službenika saslušana, a iz grupe Pravda za Davida nije saslušan niko.

Iz Pravda za Davida ističu da je ova odluka skandalozna.

Iz Pravde za Davida podnijeli su pritužbu glavnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Više o odluci možete pogledati u video snimku

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije