Otac mladića sa fotografije na kojoj piše “gazi po balijama”: To je jedan sramotni i osuđujući čin

“Šta reći nakon ovoga unaprijed navedenog čina već isti osuditi na sve moguće načine, svi moji prijatelji Bošnjaci koji me poznaju znaju, kao prvo, da ja nisam nacionalistički odgojen niti nastrojen. Oni koji me ne poznaju osudit će i pozvati se na kućni odgoj. Kako nisam odgajan od strane svojih roditelja da mrzim i dijelim ljudska bića na ova ili ona sve sam to prenosio na svoje dvoje djece koja su djeca iz mješovitog braka oca Hrvata, majke Bošnjakinje”, napisao je Biokšić.

“Radi se o tome da je moje malodobno dijete uradilo jedan sramotni, poražavajući, osuđujući čin zajedno sa još jednom malodobnom osobom koja ga je slikala na Haremu Raštani na mezaru od Rahmetli osobe Hurije Dumpor na kojem poziva da se gaze Balije” napisao je on.

“Danas je moje dijete žrtva ovog nacionalističko-fašističkog sistema sutra vaše i tko zna koliko ih je već bilo i koliko Ce ih još biti. Moje dijete je slikano od strane jednog takvog koji ga je naveo na ovaj strašan čin i zlouparabio navedenu sliku sa objavom. Još jednom svim Bošnjacima prijateljima, sugrađanima obitelji Dumpor duboka isprika, izvinjenje, sažaljenje, suosjećanje u moje osobno ime, u ime svog djeteta i kompletne obitelji i rodbine” zakjučio je on svoju objavu na FB

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije