Tragedija potresla Crnu Goru – preminuo golman (26), prije 10 dana branio za reprezentaciju!

Užasne vijesti stigle su iz Crne Gore…

Užasne vesti stižu iz Crne Gore, fudbalski reprezentativac Matija Šarkić preminuo je u Budvi! Kako prenose podgoričke “Vijesti” njemu je pozlilo u apartmanu u kom je boravio i poslije toga je preminuo. Čekaju se dodatne informacije.

On je imao samo 26 godina, trebalo je 23. jula da napuni 27… Prije samo 10 dana briljirao je na golu u prijateljskoj utakmici protiv Belgije u Briselu, pa je onda propustio meč sa Gruzijom u Podgorici. Bio je na golu 5. juna i poslije te utakmice dobio je hvalospjeve mnogih. Španska “Marka” je navela da je Belgija naišla na “zvezdanog Šarkića”…

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Matija je rođen u Engleskoj i u mlađim kategorijama igrao je za Anderleht i Aston Vilu gdje je i započeo fudbalsku karijeru. Nije uspio da se nametne u klubu iz Birmingema pa je išao na pozajmice u Vigan, Stratford, Livingsston i onda je potpisao za Vulverhempton. Ni tamo nije dobio minutažu, pa je bio na pozajmicama u Šruzberiju, Birmingemu i Stoku, a onda je 3. avgusta prošle godine potpisao za Milvol za koji je odigrao 31 meč.

Prošao je mlađe selekcije Crne Gore, dok je za seniorski tim debitovao 19. novembra 2019. godine u pobjedi protiv Bjelorusije u prijateljskom meču. Prvi takmičarski meč za nacionalni tim imao je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u porazu od Holandije.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije