<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Poruka koju su svi čekali: Oglasio se Gudelj i otkrio bratovo stanje poslije drame

Dragiša Gudelj, rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje, završio je u bolnici nakon što je kolabirao na terenu.

26. mart 2023, 12:27

11. minutu prekinula se utakmica između njegove Kordobe i Rasing Fenarola zbog jezivih scena.

Hitna pomoć je momentalno reagovala i odvela Srbina na intezivnu njegu u bolnicu, odakle su noć poslije stigle informacije. Kordoba je saopštila da je Gudeljovo stanje stabilno.

Povodom toga je poznati sportski novinar i čovjek koji je zadužen za medija dio u Fudbalskom savezu Srbije, Nebojša Petrović, objavio da je sa Dragišom sve u redu, uz Nemanjinu fotografiju sa beogradskog aerodroma pred odlazak na utakmicu sa Crnom Gorom, navodi Sportal.

Subota je u taboru reprezentacije Srbije protekla u iščekivanju informacija iz Španije o zdravstvenom stanju mlađeg Gudelja, a to je otkrio štoper Orlova Strahinja Eraković. 

– Bili smo uz Nemanju, teško je sve to podnio, ali najvažnije da je sa Dragišom sve u redu i da je počeo da se oporavlja – rekao je za sajt FSS Strahinja Eraković.

Nešto ranije, detalje o njegovom stanju saopštio je i klub.

– Sa zadovoljstvom javljamo da je Dragiša imao laku noć i da će uskoro da izađe iz bolnice – oglasili su se iz Kordobe.

Do kolapsa Gudelja došlo je zbog kardiorespiratornog zastoja, prije nego što je ljekari uspjeli da ga vrate u normalno stanje reanimacijom.

Na terenu je zavladala drama kod fudbalera, iako je u jednom trenutku Dragiša pokazao da je svjestan i da ima želju da nastavi, ali mu nije bilo dozvoljeno.