<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Podrška Grada: Gradonačelnik čestitao Pavlu Dujakoviću na uspjehu

Karatista kluba „Energija“, Pavle Dujaković iz Banje Luke najbolji je karatista svijeta u kategoriji do 21 godine i 60 kilograma.

19. septembar 2022, 11:07

Čestitke povodom ovog izvanrednog uspjeha uputio mu je i gradonačelnik  Draško Stanivuković, koji je poručio kako su upravo Pavle i njegov klub ponos grada, te da Grad to i te kako cijeni.

-Naš mladi i talentovani  Pavle Dujaković prvi je karatista iz Republike Srpske koji se nalazi na vrhu svjetske rang liste i koji je i zvanično najbolji karatista svijeta. Ovaj veliki uspjeh svjetskih razmjera moramo cijeniti i nagraditi, pa će stoga Grad izdvojiti 5.000 KM za dalje pripreme Pavla za sve buduće pobjede – poručio je gradonačelnik Stanivuković.

Podsjetimo, u avgustu mjesecu predstavnici karate kluba „Energija“ boravili su u Gradskoj upravi gdje ih je ugostio upravo gradonačelnik Banje Luke, koji je tada poručio kako će Grad uvijek biti na raspolaganju ovom sportskom kolektivu.