<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

BANJALUKA

Objavljen datum trka za predškolce i školarce, te MyBook Color Fun Run, u okviru "Vivia Run&More Weekend" festivala

Trke su bile odgođene zbog lošeg vremena....

13. maj 2022, 2:38

Novi termin održavanja Intersport School Run, MyBook Color Fun Run i Tropic Bambini Maraton, u okviru “Vivia Run&More Weekend” festivala, je 20. maj (petak). Start za sve trke je na Trgu Krajine.

Okupljanje učesnika Tropic Bambini Maratona počinje u 17:00h, a start je u 17:15h. Predškolci uzrasta od 2 do 5 godina trče uz pratnju jednog roditelja ili staratelja. Djeca uzrasta od 6 do 7 godina trče uz pratnju trenera volontera. Sve ih na cilju čekaju polaznici Muzičkog Ateljea Rock Simfonije, Fazonkova družina, eksplozija navijačkih emocija i odlična zabava (18:00h). Medalje i poklone sponzora neće dobiti samo najbrži. Trkačke brojeve moguće je preuzeti do 19. maja (četvrtak) u 20:00h, u knjižari MyBook.

Okupljanje osnovaca i srednjoškolaca u okviru Intersport School Run počinje u 17:30h, a start je u 18:00h. Obuhvata takmičenja u različitim kategorijama, za lični, odjeljenski i školski rezultat. Tim koji pokreće, u saradnji sa Intersportom, nagradiće i sve učesnike posebno dizajniranim medaljama, muzikom, smijehom, novim poznanstvima i svim bojama zabave u okviru Color Fun Run. Sa nama će biti i drugari iz Servis centra „Dajte nam šansu - Zvjezdice.“ Proglašenje pobjednika planirano je u 19:00h.

MyBook Color Fun Run starta u 19:30h, a okupljanje učesnika je 15 min ranije. Učestvovati mogu svi - od 7 do 107. Trkačke brojeve moguće je preuzeti do 19. maja (četvrtak) u 20:00h, u knjižari MyBook. Bend Ultrazvuk pobrinuće se za sjajnu atmosferu na cilju.

Napomena: Prijave za MyBook Color Fun Run i Tropic Bambini Maraton još su moguće, isključivo u knjižari MyBook. Požurite! Broj mjesta je ograničen.

Generalni sponzor festivala je kompanija za distribuciju i prodaju prirodne izvorske vode „Vivia“. Partneri “Vivia Run&More Weekend” festivala su i G-Drive, Tropic/Moj Market, Nektar, Intersport, MyBook, Sport Vision, klinika Svjetlost, Metromedia Group, delegacija Evropske unije u BiH, Olimpijski komitet BiH i svi koji vole sport i zabavu.

Za više informacija posjetite https://runandmore.org/