Haos poslije derbija u Beogradu: “Grobari” gađali svlačionicu Partizana, povrijeđen trener

Pojedini navijači Partizana napravili su haos poslije 174. vječitog derbija u kom je Crvena zvezda pobijedila Partizan sa 0:4.

Huligani su poslije utakmice došli do svlačionice crno-bijelih, koju su i gađali različitim predmetima.

Tom prilikom razbijena su stakla, a povrijeđen je trener Aleksandar Stanojević, koji sada ima flaster iznad obrve i posred nosa.

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, davao je izjavu posline utakmice, a tom prilikom čula se galama u pozadini. Upravo se tada radilo o napadu huligana, u kom je očigledno najgore prošao Stanojević.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Na konfrenciji za medije Stanojević se pojavio sa flasterima, vidno utučen zbog svega što se desilo, a bio je i na ivici suza.

„Navijači su polomili staklo i ono me pogodilo. Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta“, objasnio je trener Partizana.

„Šta reći posle ovakvog rezultata. Osim da je sramota za sve nas. Za mene najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, što smo dozovlili da ovako izgubimo bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu iznad nas veliku. Tako da… Preuzimam odgovoronost za sve što se desilo. Žao mi je što smo igrali kod kuće. To je najteži poraz koji sam doživeo, teško je palo svima. Nemam šta da dodam. Žao mi je što sam došao sa flasterima, ne da dramimo i pričamo. Da je bilo 0:0, ne bih ni došao, ali smo izgubili 4:0 pa da ne bude da izbegavam, morao sam da ispoštujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatatr ili nešto tako“, rekao je Stanojević.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije