<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

EURO 2024: U Minhenu izbio potpuni haos! Albanci provocirali Srbe? Poletjele flaše, reagovala policija

25. juni 2024, 5:45

Burno u Minhenu pred meč Srbije i Danske.

Nekoliko sati pred meč na Evropskom prvenstvu između reprezentacija Srbije i Danske, na "Marijenplacu" u Minhenu izbila je tuča među navijačima! Zbog dešavanja na trgu morala je da interveniše i njemačka policija, koja se nalazila u blizini i hitno je stigla na mjesto događaja.

Navodno, ponovo su u centru pažnje bili albanski navijači koji su došli na "Marijenplac" kako bi izazvali incidente, a tokom navijačke tuče letjele su i flaše.

Ovo je drugi incident koji albanski navijači započinju u Njemačkoj, pošto su i u Gelzenkirhenu željeli tuču sa Srbima - tamo su napali jedan od gradskih kafića dok su navijači sjedili u bašti, ali su naišli na neočekivano jak otpor. Nakon kratke razmjene "vatre" morali su da se povuku i da pobjegnu sa mjesta zločina. U međuvremenu je reprezentacija Albanije ispala da Evropskog prvesntva.

Podsjećamo, reprezentacija Srbije protiv Danske od 21.00 igra treći meč grupne faze, a pobjeda donosi siguran prolaz u nokaut fazu. Moguće je da će za mjesto među 16 najboljih timova Srbiji biti dovoljan i remi, ali ne treba već sada kalkulisati oko toga.