Košarkaški klub Sutjeska smjestio svog igrača u KPZ Foča

Košarkaški klub Sutjeska iz Foče, član Prve lige RS, se odlučio na jedan veoma zanimljiv potez koji je imao odjeka u čitavoj Bosni i Hercegovini.

Naime, prije nekoliko dana KK Sutjeska se na svom zvaničnom Facebook profilu zahvalila v.d. direktoru Kazneno-popravnog zavoda Foča Bojanu Kostiću jer je omogućio smještaj košarkašima fočanskog kluba unutar njihove zgrade.

“Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su u zakonskim okvirima izašli u susret Košarkaškom klubu Sutjeska, omogućivši smještaj naših igrača po minimalnim cijenama. U vremenu visokih stanarina u našem gradu, ova podrška će značajno olakšati rad kluba i doprinijeti našem daljem razvoju. Hvala na podršci!”, poručili su iz KK Sutjeska, prenosi Klix

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ta objava je privukla dosta pažnje, no ubrzo je prepravljena uz dodatno pojašnjenje da će samo jedan košarkaš živjeti u restoranskom objektu KPZ Foča. Nije objavljeno o kojem se košarkašu radi.

“Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem koji su omogućili smještaj jednog od naših košarkaša u restoranu ‘Drina’ u okviru RJ Ugostiteljstvo u Privredno instruktorskoj službi Zavoda. Hvala na podršci!”, prepravljeni je tekst zahvale.

Kako god, KK Sutjeska je vjerovatno jedini košarkaški klub na svijetu čiji će jedan igrač svoje boravište imati unutar zatvora tokom svoje košarkaške karijere.

Sutjeska je prošle sezone zauzela osmo mjesto u Prvoj ligi RS.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije