<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Zoran Šprajc pokazao koliko je platio pet gemišta u Hrvatskoj i izazvao polemiku na mrežama

Odmah nakon objave uslijedila je rasprava.

30. maj 2023, 12:56

"Cijene na Jadranu divljaju!" Cijene na Jadranu: litra i voda u Beach baru u Novalji 101 kn, napisao je poznati hrvatski voditelj Zoran Šprajc pokraj računa za pet gemišta, koje je platio 13.50 eura (27 KM), odnosno 101,72 kune.

Htio je tako kazati kako to po njemu nije skupu, no našlo se onih kojima je i to bilo skupo. Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL-ove emisije "Stanje nacije", na Facebooku je objavio fotografiju računa iz jednog Beach bara u Novalji na Pagu. 

Odmah nakon objave uslijedila je rasprava.

Pratitelji su prvo Šprajca upozorili kako to nije litra i voda, jer je vino u gemištu već pomiješano s vodom.

"Nije voda skupa nego smo mi siromašni... Osim onih koji kupe tu vodu a mi koji nećemo ili ne možemo kupiti tu famoznu bocu vode nismo njima niti interesantni... Kao ni oni nama, tako da što se mene tiče nek je stavi i 50 eura potpuno mi je svejedno", poručio mu je jedan pratitelj. 

"Nije litra i voda... I usporedite ovaj račun sa računom u Amsterdamu, Londonu, Milanu, Barceloni, upozorila je pratiteljica, a bilo je i onih koji su napomenuli kako bi isto u Zagrebu platio 30 eura", još jedan je od komentara.