Senidah strahuje za život, zbog prijetnji mafije boravi na tajnoj lokaciji

"Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan."

04. februar 2023, 11:38

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, je zbog prijetnji mafije promijenila mjestro boravka i strahuje za svoj život, prenose mediji u Srbiji.

"Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi", rekao je izvor.

MUP-a Kantona Sarajevo je u okviru predmeta "Sky" ranije je naveo da je kriminalna grupa planirala i podstrekivala njoj poznate osobe da izvrše fizički napad na Senidah tokom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje, na način da je prebiju, rane ili da je pospu kiselinom po licu.

Mediji u Srbiji takođe su objavili da je ona unajmila tri prstena obezbjeđenja. Prvi prsten čine tjelohranitelji, koji prije nje dolaze na lokaciju i osmatraju da li ima opasnosti po nju. Ako je sve bezbijedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su "nevidljivi" i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija.