<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

„Postio je i išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum“: Oglasila se majka pretučene Sare, sestre tiktokerke

Sestra tik-tokerke Une Kablar, Sara H, pretučena je sinoć u stanu u Rakovici, a povodom toga oglasila se i njena majka Dijana Marinković.

29. septembar 2022, 6:21

Una Kablar je vest o tome, uz slike povreda koje je njena sestra zadobila objavila na svom Instagramu, a potom i obelodanila lik zeta, za kog tvrdi da ju je tukao dok se nije onesvestila.

Povodom novonastale situacije oglasila se i majka pretučene devojke, koja je užasnuta ponašanjem zeta, ističići da nije mogla ni da sanja da će D. H. nasrnuti na ženu koja se samo dva meseca ranije porodila.

„Ćerka mi se, hvala Bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne seća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali. Damjan je delovao kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum“, kaže Dijana i dodaje:

„Kada je sinoć napao moje dete, 15 minuta ju je davio, lupao joj glavom u pločice, ona se onesvešćivala, bukvalno se borila za život. Na kraju ju je osvestio i rekao da će je voditi u bolnicu. Hteo je da bebu ostave kod kuće, ali ju je Sara zgrabila i povela, a Damjan ih je ostavio u bolnici i pobegao u mrak dok nisu došli njegovi roditelji“, navodi majka i objašnjava da su ćerke i beba sada kod nje i da su oni izuzetno složna i velika porodica koja će ovo prebroditi.

Dijana ističe da ćerka i zet ranije nisu imali ni približne nesuglasice.

„Oni se jesu svađali zbog njegove mame, ona im se dosta mešala u brak. Da sam ikada pomislila da mom detetu nešto fali, da se dešava, pa zaštitila bih je! Sara je znala da od nas uvek ima podršku, da može sve da kaže i da ima gde da se vrati“, istakla je majka Dijana za Telegraf.

Kada su u bolnicu došli roditelji Dijaninog zeta, oni su, kako tvrdi, počeli da brane sina.

„Otac je ponavljao da je ponosan na njega i da će biti još ponosniji, što je zvučalo kao pretnja. Majka je vikala da njen sin nikada ne bi tako postupio. Na kraju je izgovorila da je moja ćerka kriva i da „ko zna šta je ona rekla“. Odgovorila sam joj da se uvek mogu razvesti, ne moraju da se tuku“, tvrdi ona.

Kako sagovornica ističe, najvažnije joj je sada da se Sara oporavi i da se sve završi dobro. Porodica će, kako kaže, angažovati advokata.

„Želim da apelujem na druge žene da prijave nasilje, da se nijednoj porodici ne dogodi ovo što je nama“, istakla je majka pretučene devojke.

Nova.rs