<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Horor u Crnoj Gori: Ćerka ubila majku

22. april 2024, 10:00

N.L.T. (29), državljanka Južne Afrike, uhapšena je zbog sumnje da je jutros u Perastu ubila majku, pišu Vijesti.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je medicinsko osoblje Doma zdravlja u Kotoru prijavilo policiji da je u jednom stambenom objektu u Perastu zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T.

"Policija je izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica", ističe se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da je na licu mjesta izvršen uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

"Pripadnici policije su nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga dela N.L.T. i ona je lišena slobode. Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", zaključuje se u saopštenju.