<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

DJEVOJČICA ZADOBILA STRAVIČNE POVREDE: Oborila je autom, prešla preko nje i samo nastavila dalje

12. april 2024, 2:30

Stravične povrede po licu zadobila je djevojčica (3) koju je automobil pokosio u naselju Zemunske kapije u sredu oko 20 časova. S njom su u trenutku nesreće bili roditelji, a žena koja je vozila automobil nije ni primetila da je povukla dete dok otac devojčice nije potrčao i zaustavio kola.

Prema informacijama Telegrafa, djevojčica je prelazila put sa bratom i roditeljima kada je tuda prošao automobil koji ju je "zakačio" i povukao nekoliko metara. Za volanom je bila žena koja je automobil zaustavila tek kada su otac i majka pojurili da spasu dete i izvuku ga ispod automobila!

Od mjesta udara pa do mjesta gdje je majka dijete podigla sa asfalta ima najmanje 4 metra!

"Od udara je automobil odbacio dete, pa je branikom gurano još par metara a onda ju je automobil svalio na asfalt i prešao preko nje. Srećom, desilo se sredinom automobila i devojčicu nisu zakačili točkovi", saznajemo od očevidaca.

Ima velike povrede po licu i bradi, najmanje 10 kopči, i puštena je na kućno liječenje.

Kako saznajemo, prestrašeni i šokirani otac je djevojčicu odmah ubacio u svoj automobil i odvezao u Zemunsku bolnicu, a odatle je prebačena u Tiršovu.

Pošto je u blizini parkić, druge majke su dotrčale da drže djevojčicinu mamu, kojoj je pozlilo.

Djevojčica (3) je puštena na kućno liječenje, a svakog dana mora na previjanje.