<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

"Odmah sam odgovorio, ne želim na sastanak sa Šmitom, to je njegova zamka, minsko polje..."

Gost BUKA podcasta bio je Nebojša Vukanović, lider Pokreta za pravdu i red.

13. septembar 2023, 8:38

On je u podcastu govorio o odnosu Kristijana Šmita i Milorada Dodika, o tome šta bi bilo da su se predstavnici opozicije pojavili na sastanku u Banjaluci sa VIsokim predstavnikom u BiH:

"Čim sam dobio poziv, u trenutku sam poslao odgovor i rekao sam: ne želim da učestvujem na sastanku sa Kristijanom Šmitom i da upadam u njegovu zamku, minsko polje, koje želi da nam postavi, da da priliku svom partneru, to je vrsta ljubavnog političkog dvougla između Dodika i Šmita. Stalno jedan drugom nabacuju, jedan drugog hrani.Ovaj govori kako se ja prkosim Šmitu, on ne smije doći! Svi mediji pišu kako su uzeli pobjedu, Šmit nije smio doći u Banjaluku, prepo se jaja i paradajza. Ja uporno govorim dvije godine da Kristijan Šmit povlači svaki potez u interesu i hrani Milorada Dodika i njegov režim. Nijedan potez on do sada nije povukao nijedan potez od kojeg bi Dodik imao političku štetu...Je li sad svakom iole pismenom, politički jasno da stranci igraju na Milorada Dodika i da od njega, kada je potpuno izgubio kredibilitet i ugled, kada mu se svi smiju, da oni sad od njega prave heroja, zato što Šmit nije smio doći u Banjaluku zbog njega" rekao je u BUKA podcastu Nebojša Vukanović.

Ostatak  pogledajte u videu ispod: