<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

NEBOJŠA VUKANOVIĆ ZA BUKA PODCAST: Sve se desilo kako sam rekao! Nedolično vrijeđanje porodice Đoković

Gost BUKA podcasta bio je Nebojša Vukanović, lider Pokreta za pravdu i red. Pričamo o aktuelnom snimku Milorada Dodika, o odnosu s Đokovićem. Da li će se Vukanović pomiriti sa Stanivukovićem? Šta donosi Šesta posebna sjednica NSRS-a. Ko "zakuhava" odnose u BiH?

26. april 2023, 2:34

"Ne smije sebi predsjednik dozvoliti onakve stvari, mora biti oprezan. Morate biti svjesni da kada uđete u neki studio kao kod vas sada, morate biti svjesni da morate voditi računa šta pričate. Pet šest puta sam mislio da li je stvarno. Nije dostojno d aonako vrijeđa porodicu Đoković. Pa ja mislim da se veseli Đoković nije ženi mogao javiti na telefon, pa išli su skupa kod Vladike Jefrema, nema gdje nisu bili. Donekle je ispadanje Đokovića imalo veze što nije nije imao vremena za predah i trening od silnih slikanja, prije svega sa Dodikom a onda nešto malo manje sa gradonačelnikom Banjaluke" rekao je VUkanović, između ostalog u podcastu BUKE. 

Pogledajte ostatak intervjua: