<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Igor Crnadak za BUKA PODCAST: Imaćemo jednog kandidata za gradonačelnika i pobijedićemo Dodika u Banjaluci!

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak, prije nekoliko dana najavio je rasplet događaja u ovoj partiji a povodom sve češćih spekulacija u vezi sa kandidaturom opozicionih političara za gradonačelnika Banjaluke.

15. februar 2024, 11:50

U najnovijem BUKA podcastu Crnadak objašnjava šta je mislio pod raspletom, kako će završiti kandidatura Jelene Trivića, koja je sve izvjesnija, ali i o tome šta misli o Drašku Stanivukoviću i odnosima unutar opozicionog bloka.

Na pitanje kako vidi taj rasplet Crnadak nam je rekao da će Banjaluka imati jednog kandidata opozicije, ali nije želio da otkriva mnogo.

On je rekao da je Banjaluka u zadnja tri ciklusa poslala jasnu poruku vladajućim i da će opozicija pobijediti u Banjaluci.

"Ovo nije pitanje pojedinaca, već pitanja vrijednosti unutar opozicije. Niko nema pravo da se poigravaza voljom birača u Banjaluci. Banjaluka je jasno rekla šta misli o SNSD-u, njihovom kriminalu, korupciji, nepotizmu, primitivizmu i tu ne smije biti nikakvih  kalkulacija" rekao je Crnadak u BUKA PODCASTU.

On je rekao šta mislio i o kandidaturi Jelene Trivić, rekavši da je to uvijek na početku tako ali da je ubijeđen da će opozicija u Banjaluci stati zajedno iza jednog kandidata.On je govorio i o obavezama na kojima su se dogovorili unutar PDP-a odnosno na sastanku šest ključnih ljudi...

Na kraju se razgovaralo i o ekonomskoj situaciji, a Crnadak je rekao da su razmjeri korupcije ogromni.

"Da se nije ovoliko kralo, svaka porodica bi imala do 15 000 KM ušteđevine, na ovaj ili onaj način" ustvrdio je on.

Cijeli podcast pogledajte u videu ispod: