Saznajemo šta će se naći u novom izvještaju Stanivukovićevog Tima za reviziju: Na provjeri poslovi najbližih saradnika Igora Radojičića...

Prema našim saznanjima u izvještaju su se našli podaci o lažnim diplomama zaposlenih u javnim preduzećima,dokazi o zaobilaženju zakona tokom izgradnje pojedinih zgrada, kao i poslovi koje je Grad obavljao sa preduzećima u vlasništvu tadašnjih funkcionera

BUKA / 09. Septembar 2021

Foto: BUKA

 

Novi izvještaj Tima za reviziju biće predstavljen u nedjelju u 17 časova, a kako BUKA saznaje, članovi ovog Tima provjeravali su poslove bivših visokih funkcionera Gradske uprave, odnosno najbližih saradnika Igora Radojičića, a današnjih odbornika u banjalučkoj Skupštini.

Prema našim saznanjima,  u izvještaju su se našli podaci o lažnim diplomama zaposlenih u javnim preduzećima, dokazi o zaobilaženju zakona tokom izgradnje pojedinih zgrada u Banjaluci, kao i poslovi koje je Grad obavljao sa preduzećima u vlasništvu tadašnjih visokih funkcionera.

Poseban dio posvećan je nepotizmu u javnim ustanovama i preduzećima, kao i u samoj Gradskoj upravi, a kako je i sam gradonačelnik Banjaluke nedavno rekao -  spisak je jako dug.

Stanivuković je najavio predstavljanje izvještaja Tima za reviziju u nedjelju 12.9. ispred zgrade RTRS.


Buka preporuka

Politika

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.