<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

ŠA Fest vas poziva na najbolju žurku

PRIJEDOR

Ostalo je nešto više od 20 dana do prvog ŠA Festa u Prijedoru, memorijalnog festivala posvećenog Daliboru Popoviću Mikši, koji se ove godine održava 17. i 18. avgusta u okviru manifestacije Prijedorsko kulturno ljeto.

25. juli 2018, 12:00

Ova dva dana očekuje vas odličan program i još bolja žurka.

U petak 17. avgusta uživaćete uz video projekcije i svirku na maloj bini Ljetne bašte u Prijedoru. To veče za odličnu atmosferu će se pobrinuti  Mikšini prijatelji iz bendova: Ketpool, The Shavers, Jall aux jeux, Kazoo, Double dog damn, The Bechars. Prvo veče biće odlična uvertira za „main night“ 18. avgusta i nastupe Vasil Hadžimanov benda, DBAU, SOPOT, Artan Lili i Straight Jackin i sve to na velikom stejdžu Ljetne bašte.

Za osvježenje će se obe večeri pobrinuti generalni sponzor ŠA Festa,  Jelen pivo uz najbolju cijenu piva ikad!

Ukoliko želite da uživate uz muziku koju je i Mikša volio, te da ove dvije večeri posvetimo samo njemu, dođite u Prijedor i ne propustite najbolju žurku.

Ulaz za prvo veče festivala je besplatan, a karte za drugo veče iznose 5 KM. Informacije o prodaji karata uskoro će biti dostupne na zvaničnoj ŠA Fest Facebook stranici @shafestival