<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Prva regionalna online konferencija za trudnice

TRUDNICE

Portal za trudnice i mame MamaKlik zajedno sa Udruženjem građana Centar za Mame organizuje : PRVU REGIONALNU ONLINE KONFERENCIJU ZA TRUDNICE

11. novembar 2020, 8:36

 

Za sve buduće mame donose savjete koji će pomoći da nove članove svoje porodice dočekaju  spremno, srećno i radosno.

"Konferencija za trudnice će se održati  11. novembra 2020. godine u 17 časova a zbog novonastale situacije biće ovo online druženje koja će omogućiti da iz udobnosti svog doma u toplim papučama, bademantilu i smješteni u najudobniju fotelju u kući naučite mnogo novih i bitnih stvari o trudnoći. Znanja nikad nije dosta pa su organizatori odlučili  da zajedno sa zanimljivim  predavačima objede mnogo tema o prenatalnoj pripremi, trudnoći, porodu, brizi o novorođenčetu i slično", kažu organizatori.

Uz kratka i korisna predavanja zanimljivi predavači će kroz praktične savjete pomoći da se na vrijeme pripremite za porod i dolazak novih, najmlađih i svakako najslađih članova porodice.

"Učešće na konferenciji je besplatno. Sve što treba da uradite jeste da pronađete omiljeno mjesto u kući, skuhate kafu ili čaj, smjestite se i uživate u novim novim saznanjima", dodaju.

Predavači su :
1. Nina Tomović , Beograd  - Kako da se savršeno pripremite na nepripremljenost na roditeljstvo

2. Dr Petra Podobnik Brlečić, Zagreb – Individualni pristup porodu -najsigurniji za majku i bebu

3. Vlatka Bojanić, Banja Luka -Značaj psihofizičke pripreme u porodu

4. Prof.dr Jasna Bajraktarević, Sarajevo  – Neurofeedback treninzi u trudnoći

"Osim učenja, pripremili smo vam i sjajne poklone i to čak preko 100 poklona za mamu i bebu. Glavne nagrade su Veritas prenatalni  test, kolica za bebu kompanije Bojprom , kao i tri poklon kartice Unicredit Bank Banjaluka", ističu.

Prijava na ovom LINK.