Novi Kennedy u političkoj areni

Uoči američkih predsjedničkih izbora ukleta dinastija Kennedy ubacila je još jednog svog člana u političku arenu. 

BUKA portal / 16. Septembar 2020

Foto: Instagram


Unuk ubijenog američkog predsjednika JFK-a, Jack Schlossberg, održao je zapaženi govor na konvenciji Demokratske stranke i privukao pažnju ne samo podrijetlom i izgledom, nego i razuzdanim ljubavnim životom.

Uoči američkih predsjedničkih izbora ukleta dinastija Kennedy ubacila je još jednog svog člana u političku arenu. John Bouvier Kennedy Schlossberg zvani Jack, jedini unuk mučki ubijenog američkog predsjednika JFK-a, održao je zapažen govor tijekom virtualno održane konvencije na kojoj je Joe Biden službeno postao demokratski predsjednički kandidat. Priču o novoj nadi američke politike i mladom lavu obitelji Kennedy donosi vam magazin Gloria.

Jack Schlossberg nevjerojatno nalikuje svom ujaku Johnu F. Kennedyju Jr.

Američku javnost trenutačno manje zanima što 27-godišnji Jack govori; više su fokusirani na njegov izgled i podrijetlo. Osim što je zgodan dečko, frapantno sliči na svog pokojnog ujaka Johna F. Kennedyja juniora, kojeg je nacija ožalila 1999. kad je u 38. godini poginuo u zrakoplovnoj nesreći: nevješto je pilotirao jednomotornim avionom Piper, survao se u more te pritom usmrtio i svoje suputnice - suprugu Carolyn i njezinu sestru Lauren. Koliko je poznato, John Schlossberg ipak nije toliko sklon rizicima kao što je to bio njegov pokojni ujak.

Velika obitelj Kennedy

Jackovi roditelji su Caroline Kennedy, kći Johna F. Kennedyja, i Edwin Schlossberg, dizajner, umjetnik i publicist. Caroline je za vladavine Baracka Obame bila američka veleposlanica u Japanu, a Edwin je najpoznatiji po oblikovanju interaktivnih javnih prostora.

Uz Johna Schlossberga, njihovo najmlađe dijete, imaju još dvije kćeri - Rose i Tatianu. Rose (30) izgledom podsjeća na svoju glamuroznu baku Jackie Kennedy i pokušava biti glumica, Tatiana (28) je freelance novinarka, a njihovom bratu svi priželjkuju političku karijeru, no on se donedavno nije pretjerano eksponirao na tom području.

DIPLOMIRAO JE POVIJEST I JAPANISTIKU NA YALEU, NASTAVIO ŠKOLOVANJE NA HARVARDU (PRAVO I MBA PROGRAM), OBJAVLJIVAO ČLANKE U NEKIM OD VODEĆIH AMERIČKIH NOVINA, GOSTOVAO PAR PUTA U POLI TIČKIM EMISIJAMA, ODIGRAO MANJU ULOGU U KRIMINALISTIČKOJ SERIJI “PLAVA KRV”…

Sve u svemu, ništa posebno, ali njegov pedigre latentno draška maštu Amerikanaca koji se s nostalgijom prisjećaju vremena kad je naciju vodio John Fitzgerald Kennedy.

Buran ljubavni život

U svom debitantskom govoru na konvenciji Demokratske stranke John Schlossberg je zaigrao na tu kartu i bez krizmanja posudio najpoznatiji citat svog djeda: “Ne pitajte što vaša zemlja može učiniti za vas, pitajte što vi možete učiniti za svoju zemlju”.

Mladi lav klana Kennedy svojim se vršnjacima najčešće obraća putem Instagrama, gdje rado objavljuje šaljive besmislice i fotografije bez puno odjeće, kako bi se vidjelo koliko je dobro građen. Omiljeni sportovi su mu jedrenje, veslanje na dasci i pecanje velikih morskih riba. Ženskom dijelu Jackove publike utješna je vijest da još nije oženjen niti je u ozbiljnoj vezi.

GOVORKALO SE DA JE BIO S CAZZIE DAVID, KĆERI AMERIČKOG KOMIČARA LARRYJA DAVIDA, TE DA MU JE TIHA PATNJA MANEKENKA KENDALL JENNER IZ KLANA KARDASHIAN, NO ZASAD JEDINA NJEGOVA POTVRĐENA VEZA BILA JE S NJUJORŠKOM UČITELJICOM JOGE KRISSY JONES.

Nisu dugo trajali: Krissy ga je nogirala pošto je otkrila da je vara. I njegov djed je rado švrljao, tako da je unuku ta sklonost možda uvjetovana genima. Sve dok ozbiljnije ne zabrazdi u politiku, zgodnom će Jacku takvi grijesi biti oprošteni.

Gloria.hr


Buka preporuka

Reportaže

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.