Novak Đoković se ponovo obratio: Pogriješili smo

Sport

Srpski teniser Novak Đoković putem društvene mreže Facebook obratio se naciji po drugi put danas, a nakon saznanja da je pozitivan na testu na Covid-19.

23. juni 2020, 9:38

Đoković je ponovo potvrdio da on i njegova žena Jelena imaju, a da njihova djeca nemaju korona virus, te da će ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, a ponovo se testirati za pet.

"Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir nanio štetu. Sve što smo organizatori i ja uradili u prethodnih mjesec dana, uradili smo sa iskrenom namjerama i čistim srcem. Vjerovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogriješili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze. Ako ste bili na Adrija turu, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podijeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih", dodao je najbolji teniser planete.