Kultni hit - pjesma „Mama" grupe "Van Gogh" u novom akustik live spotu

Da hit ne odolijeva vremenu, a ni aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pjesmu "MAMA" (sa albuma STRAST iz 1993. godine) snimljen na akustik koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani, marta 2019.godine.

BUKA / 21. Decembar 2021

Publika koja je bila na koncertu, imaće priliku da iz novog ugla doživi atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, imaće priliku da uskoro na istom mejstu, ponovo uživo čuju bend.

"Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava," ističe Đukić.


Na koncertu su podsjetimo u akustik verziji bile izvedene pjesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: Viline vode, Mama, Za godine tvoje, Opasan ples, Tanka nit, Klatno, Nešto vuče me dole, Da li zna, Kolo, Anđele moj brate, i mnoge druge.


 Akustik spot za pjesmu "Mama" samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemlji i regionu u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na oficijelnom You Tube kanalu grupe Van Gogh.


Podsjetimo, veoma kreativan tokom čitave pandemije, Van Gogh je poslije radijskih singlova sa novog albuma, pjesama "Za suze nema vremena" i "Više te ne volim ko pre" kao i spotova za pesme "Možda baš sad", "Gotovo je sve" i "Emotivno miniran" u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma "More bez obala". Takođe, imao je i aktivno koncertno ljeto svirajući širom regiona. Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pjesmu "Zrno čarolije" Zvonimira Đukića Đuleta,  ispred humanitarne Fondacije Plan B.
 

 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.