Karavan koji spaja kulturne oaze

„Karavan koji spaja kulturne oaze“ je vrhunski kulturni, poslovni i društveni događaj predvođen vizionarom, violinistom, ambasadorom kulture Republike Slovenije, Mihom Pogačnikom.

BUKA portal / 30. Juli 2021

 

Ako želite drugačiji život – onaj koji je povezan sa prirodom, ako ste kreativni i želite da stvarate i radite u zajednici sa ljudima sa kojima dijelite iste stavove, želje i interesovanja, ako vas interesuje organski i biodinamički uzgoj, pozivamo vas da nam se pridružite 2. i 3. avgusta i zajedno sa nama ugostite „Karavan koji spaja kulturne oaze“, vrhunski kulturni, poslovni i društveni događaj predvođen vizionarom, violinistom, ambasadorom kulture Republike Slovenije, Mihom Pogačnikom.

Jedinstvena umjetnost Mihe Pogačnika omogućuje mu kretanje kroz više polja, od poslovanja i ekonomije do politike i društvenog aktivizma te kulture i obrazovanja, a njegov metod interdisciplinarnog prenosa sa muzičkih remek-dijela na liderstvo i lični razvoj, inspiriše brojne kompanije svjetski poznatih brendova poput Shell, Novartis, ING, Porsche, Nike i Microsoft, vodećih poslovnih škola, agencija UN-a i skupova poput Alpbacha i Svjetskog ekonomskog foruma.
 
Ovogodišnja priča donosi nam ideju Kulturnih oaza, a od kojih je imanje Centra za ekonomski i ruralni razvoj Domestica jedna od onih u nastajanju. Miha Pogačnik i tridesetak učesnika Karavana iz zapadne i centralne Evrope će svima nama - lokalnim preduzetnicima, aktivistima, umjetnicima ali i ljudima koji bi sami željeli da postanu članovi jedne takve društvene zajednice ili koji kroz rad u lokalnim zajednicama donose odluke bitne za ruralni i održivi razvoj, demistifikovati i približiti ideju Kulturnih oaza.
 
Pozivamo Vas da nam se pridružite i da uživajući u zvucima Mihine čarobne violine, ispratite ovaj jedinstveni dvodnevni događaj, a posebno bismo izdvojili tematski okrugli sto o Kulturnim oazama koji se održava u ponedjeljak, 02.08. od 18.00 časova na našem imanju Domestica, te radionicu prožetu Mihinim izvedbama 03.08. od 10.30 časova u Kamenoj kući na Kastelu, kao i koncert Mihe Pogačnika i pijanistkinje Diane Baker u Muzičkoj školi u popodnevnim časovima, od 18.30 časova.
 
Kompletan program i prijavni obrazac možete pronaći na sljedećem linku: https://forms.gle/YDZqaGSQWT4pSuUz9


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.