Dobričina i još gospodin čovjek! Mnogima je promakao ovaj detalj

Zvezda filmova o Džonu Viku, holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je po svojoj skromnosti i dobroti, a gotovo da nema osobe koja o njemu nema samo reči hvale.

BUKA portal / 12. Juni 2019

Naravno da je 54- godišnji glumac dobio dodatnu dozu divljenja zbog svoje dobrodušnosti i džentlmenskih manira. Poznat po tome što stoji čvrsto na Zemlji, Kijanu je dao i odgovor na pitanje novinara kako mu to polazi za rukom. "Gravitacija", rekao je i ponovo oduševio.

Ovih dana neko je primetio šta radi sa rukama kada ga obožavateljke zamole da se fotografišu sa njim. Kada fotke pogledate na gomili, delovaće vam i pomalo čudno Rivsov "leteći" zagrljaj u kom su mu šake uvek u vazduhu.
I svi su ubeđeni da Kijanu na ovaj način pokazuje svoje poštovanje prema ženama. Od osmog juna kada je objavljen prvi tvit o ovome, retvitovan je 77.000 puta, a iz sata u sat ljudi komentarišu. Neki kažu da je pravi džentlmen, drugi da je svestan kampanje #metoo i da zbog toga vodi računa.
"Nije teško biti optužen za seksualno uznemiravanje od kada, ovih dana i zagrljaj može da te dovede to toga", piše na Twitteru @Nate_A_C. Odmah je dobio i odgovor: "Projektuješ smešan argument da žene traže razlog da bi optužile nekoga za napad. Zapravo one samo ne žele da ih neko zlostavlja i napada." Tako su se i smešne ruke Kijanu Rivsa koje lebde oko tela obožavateljki, pretvorile u okidač za svađu, piše Noizz.rs

Činjenica je da Kijanu ne pravi razliku kada se slika sa nepoznatim ženama i sa damama iz sveta šoubiznisa, a jedan od dokaza je i slika sa Doli Parton.

 

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice nosiće jednu od naslovnih uloga u igri Cyberpunk 2077, i na osnovu najava, neko vreme će biti saveznik igrača. Igra će biti puštena u prodaju 16. aprila 2020. godine

 


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.