<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

MARIJA O VERI: "Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti.Deda mi se klanjao Alahu, ja se molim Hristu"

PEVAČICA je otvorila dušu i govorila o manje poznatim detaljima iz svog života

04. decembar 2023, 6:49

PEVAČICA je otvorila dušu i govorila o manje poznatim detaljima iz svog života

Marija Šerifović gostovala je u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televiziji, a tom je prilikom progovorila o nacionalnosti i veroispovesti poručivši da "prezire bilo kakve podele".

Ona je govorila o svom privatnom životu i svemu onome što interesuje javnost s obzirom da svoju privatnost čuva od medija.

Prvo ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti. Zašto? Pa zato što se, evo na primer, moja baba zvala Draginja, rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu, a moj deda je bio musliman i čovek se klanjao, molio se Allahu, ispričala je. 

- Tako da ja sam u startu odgajana da ne dijelim ljude uopšte. Mogu te samo podeliti da li si dobar ili si smeće, poručila je pa dobila gromoglasan aplauz publike.  

- Ako mi nećemo spajati sve te ljude i ako muzika nije ta koja treba spajati sve nas koji smo do te mere na ovom Balkanu istrošeni do maksimuma, onda ja ne znam ko će spajati sve te ljude, zaključila je pevačica.