<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dominacija banjalučkog Plesnog studija "City Jazz" na Svjetskom kupu u Sloveniji

Proteklih dana u slovenačkom mjestu Laško održan je Svjetski kup u hip hopu, sa kojeg su se takmičari Plesnog studija "City Jazz" iz Banjaluke vratili okićeni sa dvije zlatne, jednom srebrnom i jednom bronzanom medaljom, što predstavlja apsolutnu dominaciju banjalučkog kluba na ovom takmičenju.

17. novembar 2023, 11:26

Konkretno prvoplasirani su bili Sergej Slijepčević u kategoriji hip hop solo odrasli, kao i hip hip mala grupa seniori sa tačkom "The Beat". Srebrenu medalju osvojile su duo hip hop takmičarke Lara Borković i Elena Mitrović. Treće mjesto u izrazito teškoj konkurenciji od 35 plesača osvojila je juniorka Marija Jović.

Visoko 4.mjesto osvojili su Marija Jović i Luka Ćopić u juniorskoj kategoriji, a dok su Andrej Josović i Luka Ćopić u solo kategorijama osvojili 5. odnosno 8. mjesto.

Iz Plesnog studija "City Jazz" poručuju kako su ovi rezultati sjajna uvertira pred godišnji koncert ovog kluba koji će biti održan 3.decembra u Banjaluci, ali i preostala dva takmičenja do kraja godine, jedan u Splitu, a drugi u Banjaluci.