<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Barcelona će na dresovima nositi logo The Rolling Stonesa

Fudbalski klub Barcelona u idućem će El Clàssicu, odnosno utakmici između Barcelone i Real Madrida, nositi dresove na kojima će biti The Rolling Stones logo. Fudbaleri će dresove s logom legendarnog kluba nositi na utakmici 29. listopada, a izbor loga benda motivisan je izlaskom novog albuma, „Hackney Diamonds“.

15. septembar 2023, 1:51

Logo The Rolling Stonesa zamijenit će Spotifyev logo koji inače stoji na dresu. Podsjetimo, u ožujku je 2022. Barcelona potpisala sponzorski ugovor i time prodala pravo na ime stadiona. Dotadašnji Camp Nou tada je promijenio ime u Spotify Camp Nou. Klub i Spotify ugovor su potpisali na četiri godine, počevši od sezone 2022./2023. Kako je izjavio Norström u ime Spotifya, streaming servis radi s Barcelonom kako bi na korištenje dobili njihov stadion na kojem mogu nastupati različiti glazbenici.

Barceloninim nogometašima ovo nije prvi put da će odjenuti dresove s logotipovima glazbenika. Naime, u prijašnjim su utakmicama nosili logo sove koja predstavlja Drakea i logo albuma „Motomami“ pjevačice Rosalíje.

The Rolling Stones svoj su novi album „Hackney Diamonds“ najavili prošlog tjedna, 7. rujna, u intervjuu s Jimmy Fallonom. Intervju se prenosio preko službenog YouTube kanala The Rolling Stonesa, a u njemu je otkriveno da album izlazi 20. listopada. Prvi singl s albuma predstavljen je tijekom intervjua i nosi ime „Angry“. Novi će album, prvi u 18 godina, sadržavati 12 pjesama među kojima će biti i suradnja s Lady Gagom na pjesmi „Sweet Sound Of Heaven“. Jagger je izjavio da nisu sve pjesme bijesne, već da album sadrži ljubavne pjesme, balade i country zvukove, piše Muzika.hr