Android svijet na MojaTV

Iz BH Telecoma stiže super ponuda za nove i postojeće MojaTV korisnike. Besplatno pretvorite svoj stariji, obični TV u Smart sa novim Android STB uređajem i uživajte u dodatnim TV paketima i sadržajima do dvije godine.

04. juli 2022, 12:49

Akcija vrijedi uz ugovor na 24 mjeseca za nove i postojeće korisnike odabranih MojaTV paketa kojima je istekao ugovor ili nemaju ugovor sa obaveznim trajanjem.

Iskoristite mnogobrojne prednosti Android STB-a, kao što su: dostupnost najpopularnijim internet servisima, savremen interfejs, moderan bluetooth daljinski upravljač. Brzo i jednostavno na običnom TV-u možete imati Youtube, HBO Max i ostale popularne aplikacije za gledanje filmova i serija.

Ako već niste korisnik MojaTV usluge, iskoristite ovu super akciju i za samo 1 KM osigurajte sebi BESPLATNO:

-          Android Box uz koji svaki TV ekran postaje Smart TV

-          HBO Premium svi HBO i Cinemax kanali + HBO Max

-          HD paket koji osigurava vrhunsku kvalitetu slike i zvuka Arena sport kanala, informativnih, muzičkih i drugih kanala.

-          Fritz!Box modem koji osigurava velike brzine interneta i najbržu moguću bežičnu vezu za više uređaja u vašem domu.

Svi korisnici koji imaju ugovornu obavezu, a žele iskoristiti super ponudu uređaja koja omogućava da TV koji nije Smart pretvore u pametni uređaj, Android Box mogu iznajmiti uz naknadu od 5 KM mjesečno.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Saznaj više o Android svijetu na MojaTV u video ispod.

Ne zaboravite da na MojaTV imate sve od sporta.

BH Telecom. Moja priča