<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

2. Aprilili Fest: Javite svima!

Smijeh je lijek, kažu. A, ko su ljekari?

26. februar 2024, 12:47

Velika regionalna smotra neozbiljnosti do suza „APRILILI FEST“ vraća se u SD Centar u Banjaluci. Kada? Prvog aprila. (Ne šalimo se.) Zajedno ćemo odgovarati na škakljiva pitanja o našoj stvarnosti i zajedno plakati, ali od smijeha. Smijaćemo se sebi u sebi. I onima pored sebe. Onome što je bilo i onome što će biti.

Smijeh je lijek, kažu.  A, ko su ljekari?

1.      april - Milan Marić, Branislav Trifunović, Tihana Lazović i Sanja Marković u predstavi „Bilo jednom na Brijunima“, prema smjernicama reditelja Kokana Mladenovića, inspirisanog „nespojivim spojem najpoznatijeg komunističkog i najpoznatijeg kapitalističko para“ i njihovim susretpm 1971. godine. Pogađate! “Najveći sin naših naroda i narodnosti” i Jovanka Broz sa Ričardom Bartonom i Elizabet Tejlor. Koje uloge igraju ovo četvoro ljudi?  Šta znači igrati više uloga u odnosu sa različitim ljudima? Šta su naši pojedinačni i kolektivni identiteti, lični interesi i društvene zasluge? Saznajte na “APRILILI FEST-u”.

2.      april - Ponovo pitanje da li ste u braku ili u mraku? Na krilima ljubavi vodimo vas u „Hotel 88“. Glumci Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić tu su da riješe sve dileme na relaciji mužkarac i zamalo nježniji pol. Na prvi pogled idilična priča počinje kada Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tamo proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u isti hotel, sa istim ciljem. Tada počinje komedija koju ćete gledati na “APRILILI FEST-u”.

3.      april - Stand UP Comedy Show „Reci mi da se šališ“ i Goran Vinčić.  Nastup izbrušen do savršenstva i dinamika komunikacije publikom. Vinča skida rekorde, ljubi, grli. Čovjek je iz naroda, televizije, pozorišta, sporta, muzike i kuhinje. Obišao je cijeli region, rasprodao najveće dvorane i najmanje kafiće, nacionalna pozorišta i kulturne domove. Preko milion pregleda na YouTube-u! Nosi li gitaru na nastupe, pjeva li još narodnjake? Provjerite na “APRILILI FEST-u”.

Organizatorjedinstvenog festivalskog koncepta u BiH je Support Marketing Centar.Informacije o prodajnim mjestima i cijenama ulaznica objavićemo uskoro. Pratite „APRILILI FEST“ na društvenim mrežama i dođite da se smijemo uživo.