41-godišnji glumac preminuo nakon 95 dana borbe s koronavirusom

BROADWAYSKI glumac Nick Cordero za čiji oporavak od korone su navijale tisuće ljudi diljem svijeta preminuo je nakon borbe s virusom, objavila je njegova supruga Amanda Kloots. Imao je 41 godinu.

BUKA portal / 06. Juli 2020

 

"Bog ima još jednog anđela u raju sad", napisala je na Instagramu jučer navečer. "Moj dragi suprug preminuo je jutros", dodala je te istaknula kako je bio okružen ljudima koji ga vole dok je "nježno napuštao zemlju."

Kloots je fanove redovito obavještavala o komplikacijama u borbi protiv koronavirusa svog supruga, uključujući i amputiranje noge. Kaže da se Cordero borio s bolešću 95 dana.

Rođen u Kanadi, Cordero je odrastao u Hamiltonu, da bi se u odrasloj dobi preselio u New York. Godine 2014. nominiran je za nagradu Tony, a uspjeh je osim u kazalištu pronašao i na malim ekranima. Pojavljivao se u epizodama serija kao što su Blue Bloods, Law & Order: Special Victims Unit i Lilyhammer.

Cordero i Kloots, fitness trenerica, preselili su se u Los Angeles, gdje je on glumio u mjuziklu Rock of Ages prošle godine.

Upoznao je Kloots, bivšu plesačicu na Broadwayu, kad su oboje nastupali u predstavi Bullets over Broadway. Vjenčali su se 2017. Lani su dobili sinčića Elvisa.

Index


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.