Витинкини брендови поново у топ 100 „Муст хаве“ брендова у БИХ

Витинка, Вивиа, Еxотиц Крушка и енергетско пиће Рицхард брендови су Витинке награђени још једним признањем. Овога пута су их трговци уврстили у најбољих 100 брендова у БИХ.

PR / 28. новембар 2019

 

Према истраживању које је спровела агенције Ниелсен, мањи и већи трговци и трговачки ланци из цијеле Босне и Херцеговине својим гласовима одабрали су листу брендова које свака боље снабдјевена трговина мора да има. Тим поводом, компанији Витинка је на свечаном проглашењу најбољих 100 у Сарајеву додијељено престижно признање и плакета „Муст хаве“ за чак четири бренда из њеног асортимана.

 


 
“Ово је изузетно битно признање за компанију Витинка, јер иза њега стоје трговци и крајњи потрошачи. Имати четири одабрана бренда на листи од 100 домаћих и великих глобалних брендова заиста је успјех, али и обавеза да овако наставимо. Кључ успјеха производа компаније Витинка је у њиховој једноставности, природности, али и неумољивој контроли квалитета. Наш тим улаже много енергије у постизање најбољих резултата у свим сегментима пословања, почев од производње, позиционирања у трговинама, маркетиншким кампањама, па све до комуникације са купцима. Оваква потврда од трговаца и крајњих купаца нам дају додатну мотивацију да овако наставимо и да се сваког дана трудимо више да оправдамо њихово повјерење. Хвала трговцима и купцима.” -  изјавио је, поводом додјеле признања, Мирко Савић, директор маркетинга компаније Витинка.

 

Ово је само једно у низу признања за ову домаћу компанију. Подсјећамо, ове године, Витинка је четврти пут за редом тријумфовала на 86.

Међународном регионалном сајму пољопривреде у Новом Саду. Овдје је четврти пут освојила престижно признање “Велики шампионски пехар” за врхунски квалитет производа. Посебно су Великом златном медаљом за квалитет награђени брендови Вивиа, Еxотиц Крушка, Вита Бијело воће и Нара. Поред тога Вивиа је ове године проглашена и најбрендом у категорији вода региона на протеклом фестивалу хране и вина у Београду.

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.