Велика Блацк Фридаy акција на ИТАцадемy и БусинессАцадемy: 2 програма по цијени 1

Да ли сте размишљали о томе да стекнете нека нова знања која ће вам покренути или унаприједити каријеру?

PR / 23. новембар 2019

 

Ако јесте, сигурно сте се нашли у дилеми: шта би било боље да научим; да ли да учим нешто о дизајну или да се окренем програмирању; да ли да се опредијелим за ПР или за маркетинг; шта би било уносније за мене: СЕО или ППЦ оглашавање. 

 

Али, да ли сте размишљали о томе да научите оба?

Прилика коју не смијете пропустити

 

ИТАцадемy и БусинессАцадемy су ове године мало раније покренуле акцију поводом Блацк Фридаy дана (Црни петак), који је широм свијета познат по великим распродајама и снижењима.

 

Захваљујући овој јединственој акцији, сви заинтересовани који се пријаве за једногодишње школовање, поред изабраног једног програма, моћи ће наредне године да похађају још један у оквиру те установе, и то потпуно бесплатно. Дакле, добићете 2 програма – од којих ћете платити само један, и то по сниженој цијени јесењег уписног рока. 

 

Акција траје само од 22. до 24. новембра, зато реагујте одмах и искористите прилику да постанете успјешан стручњак за више тражених области.

 

Пријавите се за ову специјалну акцију на ИТАцадемy или искористите поменуте погодности на БусинессАцадемy, које важе до 24. новембра. 

 

 

Направите комбинацију знања за свој сигуран успјех

 

Препознајући жељу и потребу полазника да упишу више од једног програма како би стекли знања из више тражених области пословања, ИТАцадемy и БусинессАцадемy искористиле су Блацк Фридаy као сјајан повод да полазницима пруже управо оно што су прижељкивали.

 

Неријетко су графичким дизајнерима потребне додатне вјештине из области web дизајна, док JavaScript програмери углавном желе да се усаврше и као ПХП програмери, чиме постају и фронтенд и бацкенд стручњаци. С друге стране, програмерима су, уз знања стручних ИТ вјештина, често потребне и вјештине управљања ИТ пројектима и ИТ бизнисом.

 

На тржишту се неопходне квалификације за одређене позиције често преплићу, па су тако ПР стручњацима потребна знања из маркетинга, а они који се баве онлине оглашавањем морају знати како функционишу и СЕО технике.

 

Уз поменуте комбинације, оне које се још препоручују са ИТАцадемy и БусинессАцадемy су:

 

  • Фронтенд JavaScript Девелопмент + ПХП Web Девелопмент;

  • Андроид Девелопмент + иОС Девелопмент Програм;

  • Предузетништво + Менаджмент пројеката;

  • Microsoft Администратион + Linux Администратион;

  • Web Десигн + Принт & Грапхиц Десигн;

  • Цонтент & СЕО Манагер + ППЦ & Дигитал Цханнелс Манагер;

  • Цамбридге пословни програм + Међународно пословање;

  • Јава Девелопмент + Пyтхон Девелопмент.

 

Више о програмима можете сазнати на сајтовима ИТАцадемy и БусинессАцадемy.


Бука препорука

Наука и технологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.