Шербеджија: “По менталитету смо ми јако слични, и ми Срби и ви Хрвати”

Страсти, пакао и безнађе. То је суштина култног позоришног комада “Ко се боји Вирджиније Вулф” који је у режији Ленке Удовички премијерно изведен на Брионима у јулу, а сутра ће имати испит пред београдском публиком.

BUKA portal / 08. октобар 2019

Глумац Раде Шербеджија је говорећи о представи рекао да у њој има свега – среће, смеха, злобе, духовитости, тешких тонова, љубави и свађа…

“Љубав је увек и у свему најјача, па и у браку и ван брака. Зато је и најинтересантнија, што је компликовано. Тако би било тужно да је све једноставно”, рекао је Раде Шербеджија говорећи о љубави у “Јутру” на ТВ Првој, преноси Б92.

Шербеджија је говорећи о публици у Хрватској, у којој је представа већ премијерно одиграна, рекао да су Срби и Хрвати по менталитету слични и да очекује и овде добар пријем публике.

“По менталитету смо ми јако слични, и ми Срби и ви Хрвати”, рекао је Шербеджија обраћајући се кроз шалу својим колегиницама из представе које су такође гостовале на ТВ Првој

Потом је додао:

“Али опет има неких разлика јер у Хрватској и Словенији су годинама живели у близини Италије, Аустрије, да не кажем да су владали тим крајевима Италијани, Немци и Аустријанци и Мађари и Чеси и велики је утицај тог запада и њихове културе”, рекао је Шербеджија.


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.